Dziękuję za zainteresowanie „Rzecznikiem jedzenia” i za udział w organizowanych przeze mnie konkursach oraz za dobre słowo.

Przechodząc na emeryturę zostawiam zakładkę w dobrych rękach.

Mam nadzieję, że informacje, które Państwu przekazałam były przydatne w żywieniu Waszych rodzin.

Wspólnie spędzone lata były dla mnie twórczym okresem i dawały mi satysfakcję zawodową.

 

Do zobaczenia na „kulinarnym” szlaku

z wyrazami szacunku Marzena Królikowska

About Author

Related posts

Wiosna na talerzu − nowalijki.

Czy to dobry pomysł dla małych brzuszków? Wiosna to doskonały czas na zmianę nawyków żywieniowych. Organizm jest naturalnie spragniony witamin po zimie, a w ofercie sklepów i na ryneczkach zaczynają pojawiać się nowalijki i sezonowe warzywa i owoce. Które wybierać i na co uważać? To prawda, najwięcej cennych składników...

więcej